Kycklingkolijox!



Igår serverades det kycklingkolijox i the house of Åsa. Eller fejkrisotto om man vill försköna det. För att få till denna simpla rätt behöver man ris, grillad kyckling (jag kör på färdig salladskyckling på fryspåse = guds gåva till Åsa), fryspåse med ärter, majs och paprika (helloooo 80-talet), lätt creme fraiche med franska örter.

Koka riset och passa på att tina ärterna i samma vatten. Det finns säkert nåt farligt eller dåligt med att göra så men det funkar bara fint tycker jag. När riset är klart blandar jag ner grönsakerna, den tinade grillade salladskycklingen och lite creme fraiche (men absolut inte för mycket, bara lite). Saltar, pepprar (grovmalen svartpeppar) och värmer lite. VOILA!




Kommentarer
Postat av: erika

har du slutat laga mat??

2010-03-11 @ 18:12:23
Postat av: Åsa

Närå, imorgon kommer fläskfilé baconbus, men man kan lika gärna byta ut mot kycklingfilé (eller ve fasa quornfilé)

Har ätit lite slarvigt och mycket ute den senaste tiden.

2010-03-12 @ 14:10:24
URL: http://baramat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0